Çiğli Panjur 0 533 047 29 80


Çiğli panjur satış montaj ve panjur tamir servisi telefon numarası 0 533 047 29 80
izmir panjur fiyatları

Çiğli Panjur sistemleri Her ürünün kendi avantajları vardır ve güzeldir. Alüminyum panjurlar; ses yalıtımı ve hırsızlığa karşı koruma için olduğu kadar, hava koşullarından koruması, ısısal izolasyon sağlaması yönünden de gerçek bir yapısal çözümdür. Şöyle ki; Alüminyum panjurlar ile ısısal izolasyon kış mevsiminde %25'e kadar arttırılabilir. Solar radyasyon alüminyum panjurlar sayesinde tamamen ortadan kaldırılır. Alüminyum panjurlar dışarının gürültüsünü 10 desibele kadar azaltır. Panjurun özellikleri, yapısı ve kurulumun nasıl kullanıldığına bağlı olarak geniş bir etkisi vardır. En etkin çözüm alüminyum panjurlardır. Çünkü alüminyum günlük etkilere maruz kalan yapı malzemeleri için hafif fakat aynı zamanda da güçlü ürünler-malzemeler olarak en iyi metaldir. Çiğli panjur ihtiyaç ve talepleriniz bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Benimsediğimiz “%100 Müşteri Memnuniyeti Garantisi” çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde müşterilerimize profesyonel hizmet sunmaktayız.Panjur Tamiri servisimiz güvenilir bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede Panjur Tamiri konusunda tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

Panjur kullanmanın faydaları nelerdir ?

Kötü niyetli insanların attıkları cisimler ve fırtına şeklinde esen rüzgarın uçurduğu maddelerden korumak üzere özel olarak tasarlanıp imal edilmiştir.Panjurlarınız kapalı durumda mahremiyet sağlar.Yarı kapalı durumda ise dişardaki gölge ve hareketleri önler.

Çiğli Panjur Fiyatları Kullanılan ürün özelliklerine ve ebatlarına göre değişiklik göstermektedir. Bu konuda telefon ile bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Uygun fiyat kaliteli hizmet için bizi tercih ediniz.  Üretimden montaja kadar tüm aşamaları kendi bünyemizde yapıyoruz. Sanayi kuruluşları için özel çözümler ve projeler üretmek bizim için onurdur. Ücretsiz keşif, tasarım ve diğer hizmetlerimizden* yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İzmir Çiğli da hizmet veren firmamız motorlu panjur sistemleri, monoblok panjur sistemleri, dıştan takma panjur sistemleri satış montaj ve tamir servis hizmeti sunuyor. İzmir merkez ve tüm ilçelerine panjur uygulama ve servis hizmeti sunan firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Monoblok Panjur Sistemi Uygulama ve Özelliklieri;

Pencere ile birlikte uygulanmak zorundadır. Sonradan mevcut pencereler üzerine uygulanamaz. Panjur kutuları plastik veya alüminyumdan üretilmektedir. Pencere ile aynı kaplama ve renkte uygulama imkânı vardır.

Her türlü yeni yapılarda ve tadilatlarda her marka pancerelerin üzerine monte edilebilen, plastik kutulu, yalıtımlı, son derece estetik ve modern görünümü ile güvenlik ihtiyaçlarınızın yanısıra her türlü projeye kolaylıkla uyum sağlar.

Dıştan Takma Panjur Sistemi Uygulama ve Özellikleri;

Mevcut pencere sisteminin dışından takılabilen kutu tipidir. Sarmal sistem kutuları dışarıdan görülür ve duvar dışına taşma yapabilir.

Pencere ile birlikte montaj yapılabileceği gibi, sonradan da mevcut pencereler üzerine uygulanabilir.
Panjur, müstakil ev ve apartman dairelerinde ısı ve ses yalıtımına yardımcı olur. Emniyet askısı ile panjurlarınızın zorlanarak dışarıdan açılmasını engelleyebilirsiniz. Kapatıldıklarında panjurlar tam karanlığı garanti eder.

Çiğli panjur sistemleri satış ve montaj servis hizmetleri sunan firmamız her zaman kaliteli panjur ürünleri kullanarak hızlı ve güvenli en önemliside en uygun panjur fiyatları sunmayı kendine ilke edinerek sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek her türlü işyeri, ev, büro, apartman, ofis, garaj kapısı, reidance(rezidan), konut, oteller, toplu konutlar villa vb. gibi kullanım alanlarınıza panjur uygulaması yapmaktayız.

Çiğli panjur firmaları arasında satış sonrası panjur tamir servis hizmetide sunan ve her zaman müşteri memnuniyetini hem fiyat politikası ve zamanında servis hizmeti ile takdir almış bulunmakdayız.

Çiğli panjur tamir servisi olarak, garantili ve hızlı servis anlayışı, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş ehil ve profesyonel kadromuzla panjur tamir servisi alanında hizmetinizdeyiz.

Çiğli Panjurcu ya da panjur ustası günümüzde ihtiyaç duyulmaktadır. Panjur servis hizmetini firmamız İzmir genelinde ilk başlatan ve ilk mobil servis sistemini kuran firmadır. Uzman kadrosu, ehil ustalarla ve konusunda bilgili müşteri destek hattımızla sizlere hizmet vermekteyiz.

motorlu panjur, kumandalı panjur, otomatik panjur, butonlu motor, alüminyum panjur, alüminyum ithal panjur, Çiğli panjur tamir servisi, Çiğli panjur tamiri, Otomatik panjur tamiri Çiğli, Çiğli garantili panjur servisi, Çiğli panjur firması, Çiğli elektrikli panjur, Çiğli panjur fiyatları, Çiğli panjur yapan yerler, Çiğli panjurcu, Çiğli otomatik panjur tamir servisi, Çiğli panjur firmaları, Çiğli panjur tamircisi, Çiğli Panjur şirketi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alsancak Panjur 0 533 047 29 80

Çeşme Panjur 0 533 047 29 80

Balçova Panjur 0 533 047 29 80